OVER CMC
Een team met een missie
Home > Over CMC

Over CMC

CMC bestaat sinds 1991 en is een professioneel en onafhankelijk adviesbureau met een viertal bedrijfsactiviteiten. Binnen CMC Assurantie & Advies en CMC Collectief zijn wij actief op het gebied van verzekeringen, pensioenen en andere financiële vraagstukken. Hierbij verlenen wij onze diensten aan vrije beroepsbeoefenaren en binnen het MKB, maar er zijn ook particulieren die hun weg naar ons weten te vinden. CMC Bedrijfsmakelaars is een allround organisatie als het gaat om bedrijfsmatig vastgoed: kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelruimte. De focus van CMC Vastgoedbeleggingen is specifiek gericht op de aan- en/of verkoop van beleggingsobjecten voor particuliere en institutionele vastgoedbeleggers. Een integere bedrijfsvoering, onafhankelijke advisering, oog voor kwaliteit en de drive om ons werk goed te willen doen, dat zijn de basiselementen van onze missie. 

Onze missie
Wij bieden een hoogwaardige dienstverlening aan onze cliënten, waarmee we een integere en langdurige relatie opbouwen. Wij willen dit bereiken door onze cliënten proactief te informeren over onderwerpen die van invloed kunnen zijn op hun financiële zekerheid, door te werken met een team van goed opgeleide medewerkers, door permanent op de hoogte te zijn van actuele ontwikkelingen en door kritisch na te denken over passende beloningen. In persoonlijk overleg met de cliënt komen we graag tot een voor hem passend advies en wij zijn daarbij transparant over onze beloning. 

Ons team
CMC heeft een hecht team van gediplomeerde medewerkers die gespecialiseerd zijn in hun vakgebieden. Vanzelfsprekend voldoen al onze medewerkers aan de strenge wettelijke eisen van deskundigheid en integriteit.