Werken bij CMC
Onze vacatures
Home > Werken bij CMC
Wij werken graag met professionals die passie hebben voor hun vak. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een informele en gemoedelijke manier van (samen)werken met veel ruimte voor eigen initiatief. CMC investeert doorlopend in haar medewerkers met het aanbod van vakgerichte opleidingen, trainingen en cursussen, omdat wij van mening zijn dat kennis de basis is voor het succesvol uitoefenen van onze dienstverlening.
 

Wij zijn geregeld op zoek naar gekwalificeerde medewerkers. Op dit moment hebben wij vacature voor een stageplek. 

CMC is een onafhankelijk advieskantoor voor het MKB in de regio Midden Nederland en adviseert binnen de labels CMC Assurantie & Advies, CMC Bedrijfsmakelaars, CMC Collectief en CMC Vastgoedbeleggingen. Voor een meewerkstage zijn wij op zoek naar een echte duizendpoot, die van aanpakken weet. Vind je het leuk om telkens een unieke klantbeleving te verzorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stagiair Secretaresse (MBO niveau 4)

Als secretaresse ben je onze steun en toeverlaat. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en collega’s. Je biedt secretariële en administratieve ondersteuning aan alle labels binnen de CMC Groep en je bent dienstverlenend en klantgericht ingesteld. Je kunt hierbij denken aan het ontvangen van gasten, agendabeheer en het opmaken van offertes en brochures. Je zorgt ervoor dat alles wat je doet tot in de puntjes geregeld is.

We zoeken een gemotiveerde stagiair die:
- een secretaresse opleiding volgt op MBO niveau 4
- servicegericht, proactief en flexibel is
- beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
- een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal
- goed en zelfstandig kan werken met Microsoft Office

Wij bieden je:
- een leerzame en gevarieerde meewerkstage
- een uitdagende omgeving in een informeel en jong team
- een passende stagevergoeding

De aanvang en duur van de stage wordt in onderling overleg besloten.

Ben je enthousiast geworden over deze stageplek?
Stuur dan je sollicitatie, voorzien van CV en persoonsfoto naar CMC Groep, t.a.v. Esther Algra (e.algra@welkombijcmc.nl)

Meer weten over CMC? Kijk dan op www.welkombijcmc.nl