Werken bij CMC
Onze vacatures
Home > Werken bij CMC

Wij werken graag met professionals die passie hebben voor hun vak. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een informele en gemoedelijke manier van (samen)werken met veel ruimte voor eigen initiatief. CMC investeert doorlopend in haar medewerkers met het aanbod van vakgerichte opleidingen, trainingen en cursussen, omdat wij van mening zijn dat kennis de basis is voor het succesvol uitoefenen van onze dienstverlening.

Wij zijn geregeld op zoek naar gekwalificeerde medewerkers. Op dit moment zijn wij op zoek naar een MKB Relatiebeheerder binnendienst.
Uiteraard staat het je vrij een open sollicitatie te versturen. Als je die mailt naar info@welkombijcmc.nl zorgen wij dat je zo spoedig mogelijk antwoord krijgt!

Binnen de CMC Groep is CMC Assurantie & Advies een onafhankelijk, full-service advieskantoor, gespecialiseerd in verzekeringsoplossingen voor het MKB in Midden Nederland. Om de groei van het aantal cliënten op te vangen zijn wij voor ons team op zoek naar een:

MKB Relatiebeheerder binnendienst
(32-40 uur)

Als relatiebeheerder begeleid je klanten bij vragen, nieuwe verzekeringen, wijzigingen en royementen. Ook signaleer je klantbehoeften en zet deze om in verkoopkansen. Met jouw kennis en kunde ga je voor een optimale bediening van onze klanten.

Je kerntaken:
- Je bent verantwoordelijk voor het portefeuillebeheer van onze MKB relaties.
- Je onderhoudt telefonisch en schriftelijk contact met cliënten en maatschappijen.
- Je stelt offertes op en werkt assurantiescans uit.
- Je draagt zorg voor een goede administratieve verwerking van polissen.
- Je verzorgt de poliscontrole en -afgifte.
- Je ondersteunt het team van adviseurs en claimbehandelaars.

Jouw profiel:
- Je beschikt minimaal over een MBO+ werk- en denkniveau.
- Je bent in het bezit van Wft Schade Zakelijk (incl. PE); Wft Inkomen en/of Wft Vermogen zijn een pre.
- Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de financiële dienstverlening.
- Je bent klantgericht, representatief, accuraat en proactief ingesteld.
- Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
- Je kunt zelfstandig werken met MS Office; daarnaast is kennis van Online Pro een pre.

Wij werken graag met professionals die passie hebben voor hun vak. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een informele manier van (samen)werken met veel ruimte voor eigen initiatief. We bieden je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. En er is ook ruimte voor gezelligheid. Onze vrijdagmiddagborrel is al jarenlang traditie. Daarnaast organiseren we afwisselende teamuitjes en gaan we regelmatig samen iets ondernemen.  

Kom jij ons team versterken?
Graag ontvangen we je CV met motivatie voor 19 oktober aanstaande via e-mail, ter attentie van Patrick Heikamp (patrick@cmc.nl). Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Patrick via telefoonnummer 0318-501000.
Voor meer bedrijfsinformatie, klik hier voor onze website.